Cristian Giurgescu: Dorinţa de a avea succes, cel mai bun catalizator

Postat la 03 noiembrie 2022 79 afişări

Cristian Giurgescu: Dorinţa de a avea succes, cel mai bun catalizator

Vârstă: 37 de ani

Funcţie: fondator

Număr de angajaţi: 15

Companie: Total One Construct

Cifră de afaceri (2021): 18,4 mil. lei

Experienţă: Prima experienţă de antreprenoriat a fost la 22 ani, cu un business pornit alături de fratele său. În 2020, a pus bazele unui magazin online pentru Casă şi Grădină, iar in 2021 a dat startul proiectului imobiliar  EVIA Pallady, un ansamblu de 94 de unităţi.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Nu am descoperit încă reţeta perfectă pentru succes. Contează şi ambiţia şi talentul, dublate de multă muncă.  Aş spune că pentru orice antreprenor ambiţia este un ingredient esenţial, iar talentul aduce întotdeauna un plus de valoare.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Au fost multe momente care mi-au adus satisfacţii în plan profesional. Dar cea mai mare realizare este că am făcut ceea ce mi-a plăcut. În plan personal cea mai mare realizare sunt copiii mei.

Unde te simţi cel mai fericit?

Acasă mă simt cel mai bine. Pentru mine, fericirea este o stare şi nu depinde neapărat de un loc fizic. Contează mai mult oamenii care sunt în jurul meu.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Este foarte dificil să acord un rating vieţii mele de până acum. Cu siguranţă au existat urcuşuri şi coborâşuri, dar cred că cel mai important este că atunci când tragi linie rezultatul să fie unul pozitiv.

Ce te motivează?

Dorinţa de a avea succes este un catalizator puternic pentru mine şi mă motivează foarte mult. Ceea ce m-a atras la domeniul construcţiilor este că îţi oferă şansa de a lăsa în urma ta un produs durabil, de calitate.

Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

Trăim nişte vremuri foarte dinamice. După o pandemie care ne-a luat prin surprindere, la care am învăţat să ne adaptăm din mers, ne confruntăm acum cu o situaţie neprevăzută pe plan economic. Încercam să rămânem competitivi pe piaţă imobiliară prin calitatea livrată şi soluţiile tehnice inovative.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Cristian Giurgescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.