Cristian Bădescu: Fericit la locul de muncă

Postat la 10 noiembrie 2022 113 afişări

Cristian Bădescu: Fericit la locul de muncă

Vârstă: 40 de ani

Funcţie: CEO

Companie: INATECH Packaging/iFOAM AG

Număr de angajaţi: 49/6

Cifră de afaceri (2021): 27,1 mil. lei/1,8 mil. lei

Experienţă: A fost, între 2005 şi 2006, Şef de cabinet parlamentar pentru Parlamentul României; 2006-2008 - Expert Investiţii şi Achiziţii, Primăria Sector 3; 2008-2017 - Regional Busines Manager, Pregis şi antreprenor; din 2017 deţine rolurile curente.


Ambiţia sau talentul - ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Categoric ambele. O simplă dăruire din partea divinităţii cu acea calitate ce se numeşte talent fără a fi cultivat apoi prin eforturi uneori uriaşe nu va transforma talentul în măiestrie. Talentul nu e de-ajuns. Ne trebuie ceva în plus pentru a reuşi. Ne trebuie ambiţie, ne trebuie voinţă.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Pentru mine este cea mai grea întrebare din acest chestionar. Am lăsat-o la urmă sperând că îmi va veni inspiraţia… cu timpul îţi doreşti mai multă linişte, mai multă înţelepciune, capeţi mai multă experienţă, iar lucrurile materiale îşi pierd din importanţă.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

Poate suna ciudat, dar locul de muncă mă face cel mai fericit. Aici în fiecare zi întâmpin noi provocări, domeniul este unul destul de dinamic, colectivul este extraordinar, iar satisfacţiile sunt pe măsură.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Pe primul loc îmi pun ambii copii, ei sunt cea mai mare realizare a vieţii mele, iar apoi compania pe care am construit-o, care la rândul ei este cumva copilul meu.

Ce te motivează?

Cea mai mare motivaţie a mea este familia. Ei sunt cea mai mare sursă de inspiraţie a mea şi, de asemenea, cei mai puternici susţinători ai mei.

l Care crezi că este cea mai mare provocare a vremurilor noastre?

După doi ani de pandemie şi acum război şi criză economică, ne dăm seama că nimic nu este pentru totdeauna şi lucrurile se pot schimba de la o zi la alta, chiar şi de la o oră la alta. Cea mai mare provocare o consider că este abilitatea de adaptare la noile vremuri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Cristian Bădescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.