Cine sunt romanii care blocheaza benzinariile. Protestul online care s-a extins in toata tara

Postat la 03 ianuarie 2011 13 afişări

"Buna ziua, ati venit la protest sau la stadion"?, era intrebarea de intampinare a fiecarui automobil care cauta loc de parcare prin fata Stadionului National, in dupa-amiaza zilei de 30 decembrie.

Vreo 50 de indivizi se adunasera deja pentru protest, iar acum faceau cunostinta. "Salut, sunt Florin. Am scapat mai devreme de la munca si am venit la protest. E prima mea data". "Salut, sunt George, eu am fost la vreo trei". Grupul isi daduse intalnire prin intermediul unui forum auto, scopul fiind inca o actiune de boicotare a benzinariilor. Ideea, asa cum o expuneau si cei care mai facusera acest lucru, era simpla. Grupul ocupa toate pompele de alimentare ale benzinariei, dupa care o ia cat mai usurel posibil. Nimeni nu alimenteaza mai mult de cativa litri, care sunt insa turnati in rezervor picatura cu picatura. Profita de ocazie pentru a-si umfla rotile, pentru a-si spala masina cu cate o carpa, dar foarte meticulos si indelung, in ideea de a zabovi suficient de mult pentru ca clientii care ar alimenta mai mult sa-si piarda rabdarea si sa plece. Plata se face in monede cat mai marunte - 10 bani sau 50 de bani, pentru a bloca si casele de marcat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cine-sunt-romanii-care-blocheaza-benzinariile-protestul-online-care-s-a-extins-in-toata-tara-7858771
7858771
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.