Cine sunt cei mai economi europeni

Postat la 20 ianuarie 2010 17 afişări

In tarile din Europa Centrala si de Est (CEE), produsele de economisire ocupa momentan pozitia a doua in randul serviciilor bancare, potrivit unui studiu al agentiei de cercetare de piata GFK.

Motivatia principala pentru interesul crescut in produsele de economisire este teama de zilele negre pe care multi le asteapta anul acesta. Chiar si asa, inainte sa te interesezi de cele mai bune dobanzi la depozite, trebuie sa mai ai si bani. Or, potrivit studiului, romanii nu prea au ce sa economiseasca, drept pentru care interesul nostru pentru produsele deeconomisire este destul de scazut fata de media statelor studiate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
CEE,
GFK,
studiu,
economi
/actualitate/afaceri/cine-sunt-cei-mai-economi-europeni-5387697
5387697
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.