Cinci pasi pentru o tranzactie imobiliara de succes

Postat la 29 ianuarie 2010 40 afişări

Cei interesati de achizitia unei locuinte sau chiar a unui complex imobiliar intreg si care vor sa incheie cu succes o tranzactie buna sau cel putin sa nu esueze trebuie sa fie atenti si sa trateze cu la fel de multa seriozitate cinci elemente principale, anunta firma de consultanta in afaceri Net Worth Advisory.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca ceea ce vrei sa cumperi chiar exista sau va exista. "Este important …sa ai siguranta ca aceasta constructie continua si se finalizeaza", spune "ghidul: in cauza.

"Este foarte greu, daca nu imposibil, sa convingi un potential client sa cumpere in stadiu "off plan" in ziua de azi! Accesul la finantare este mult mai greoi, iar oamenii vor sa fie siguri ca fac o afacere buna. Daca nu le arati produsul, daca periodic nu le poti demonstra inaintarea lucrarilor, nu mai prezinti interes," comenteaza Veronel Butnarus de la Trident-Residence.ro.

Cititi ceilalti patru pasi pentru o tranzactie de succes pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
imobiliare,
preturi,
locuinte,
tranzactii,
succes
/actualitate/afaceri/cinci-pasi-pentru-o-tranzactie-imobiliara-de-succes-5457444
5457444
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.