CEZ va investi 400 milioane euro în acest an în România

Postat la 14 iunie 2012 17 afişări

Grupul ceh CEZ va investi în acest an circa 400 milioane euro în România, în special în achiziţia de noi proiecte de producţie a energiei regenerabile, a declarat joi Adrian Borotea, membru al Directoratului CEZ România.

"CEZ a investit peste două miliarde de euro în România. Jumătate din investiţiile din România sunt focalizate pe energia verde. Anul acesta avem 400 milioane euro pentru achiziţia de noi proiecte", a afirmat Botea în conferinţa "Cei mai mari jucători din economie", organizată de Ziarul Financiar. CEZ a intrat pe piaţa energetică romînească în 2005, prin preluarea unei companii de distribuţie a electricităţii, şi s-a extins având în prezent şi operaţiuni de producţie a energiei electrice, în turbine eoliene şi microhidrocentrale.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
cez,
investitie,
borotea,
productie
/actualitate/afaceri/cez-va-investi-400-milioane-euro-in-acest-an-in-romania-9747599
9747599
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.