Cel mai mare exportator de legume alearga cu autobuzele dupa muncitori in 4 judete

Postat la 29 iunie 2010 51 afişări

In plina criza, cand rata somajului creste de la o luna la alta iar companiile dau faliment, cel mai mare exportator de legume din tara, SC SUD OIL SRL, doreste sa angajeze, dar, culmea, nu are pe cine.

Reprezentantii firmei care detine serele de la Isalnita se declara invinsi de legislatia care le permite oamenilor sa stea acasa si sa primeasca ajutoare sociale de la stat. Majoritatea prefera aceasta varianta in loc sa se angajeze. In judetul Dolj, unde sunt amenajate serele, rata somajului este de 13%.

Societatea exporta circa 10 mii de tone de castraveti in toata Uniunea Europeana, iar acum afacerea stagneaza din cauza personalului insuficient.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/cel-mai-mare-exportator-de-legume-alearga-cu-autobuzele-dupa-muncitori-in-4-judete-6458576
6458576
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.