Ce spun angajaţii Lidl despre salariile din companie

Postat la 29 august 2011 87 afişări

Lidl, unul dintre cei mai mari discounteri de la nivel european, anunţă că salariile angajaţilor pot ajunge la 2.450 de lei pentru un vânzător, 3.700 de lei pentru un şef adjunct de magazin şi 6.000 de lei pentru un şef de magazin, fără a preciza un orizont temporal pentru momentul când angajaţii ajung să primească aceste sume. Reprezentanţii mai spun că remuneraţiile menţionate sunt sume brute şi reprezintă salariile de bază, pe lângă acestea fiind prevăzute sporuri de noapte, sporuri de zi nelucrătoare.

Câţiva dintre cititorii zf.ro, care au comentat informaţia pe site, şi care susţin că sunt angajaţi ai Lidl, fără a-şi dezvălui numele şi prenumele, spun însă că la nivelul salarial anunţat de retailer se ajunge abia după trei ani. O persoană care a preferat să rămână anonimă spune "eu sunt şef de magazin la unul din magazinele Lidl. (...) Salariile menţionate se ating în treapta trei de salarizare, respectiv după 3 ani. Eu am fost angajat de Plus (lanţul achiziţionat de Lidl la intrarea pe piaţă, n.red.) în urmă cu cinci ani şi am rămas în continuare".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salarii,
lidl,
angajati,
companie
/actualitate/afaceri/ce-spun-angajatii-lidl-despre-salariile-din-companie-8669449
8669449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.