Ce biletel a pierdut Videanu intr-o afacere de sute de milioane de euro

Postat la 29 iulie 2010 9 afişări

Ministrul Economiei i-a trimis unui primar o adresa oficiala in care il roaga sa intervina pentru un investitor intr-o afacere de cateva sute de milioane de euro. Videanu spune ca a intervenit pentru ca "situatia s-a complicat, ajungandu-se la dispute diplomatice, la interventii din partea ambasadelor Cehiei si Spaniei".

E vorba despre parcul eolian pentru care satenii unei comune din Constanta au ajuns sa se bata cu bate si pistoale zilele trecute cu agentii de paza angajati ai unei firme din Cehia care vrea sa construiasca centrale eoliene pe terenurile lor. La o prima vedere, o intamplare dintr-o Romanie medievala. Ancheta ziarului Gandul aduce insa la lumina o afacere cu implicatii mult mai adanci. Pe scurt, doua firme, una din Cehia si cealalta din Spania, vor sa dezvolte un business eolian pentru care isi disputa aceeasi zona. Pentru una din firme, ministrul Videanu solicita sprijin, dupa cum se vede in documentul prezentat de Gandul. Rugat sa explice, Adriean Videanu sustine ca el a intervenit doar pentru ca altii au intervenit si s-a ajuns la "dispute diplomatice".

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
Videanu,
Cogealac,
biletel,
primar,
eolian,
investitor
/actualitate/afaceri/ce-biletel-a-pierdut-videanu-intr-o-afacere-de-sute-de-milioane-de-euro-6742664
6742664
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.