Cât costă un tuns în marile oraşe ale lumii? Vezi aici în ce ţară dai până la aproape de 100 de dolari după un drum la frizerie

Autor: Florin Casota Postat la 02 ianuarie 2017 1481 afişări

Costul unui tuns diferă de la cartier la cartier, dar şi de la oraş la oraş. Orice ar fi noi îţi recomandăm să eviţi să mergi la frizerie în Oslo sau Zurich. Analiştii UBS au colectat date de preţuri pentru diferite servicii, precum tunsul, din marile oraşele ale lumii şi, cum era de aşteptat, s-a găsit o corelaţie între salariile mari şi costul serviciilor, scrie Business Insider.

Aşadar, în oraşe unde oamenii au salarii mari, precum Zurich sau Geneva s-au găsit şi preţuri foarte mari la servicii precum tunsul. Interesant este şi faptul că femeile plătesc mai mult decât bărbaţii pentru acelaşi serviciu. "În Jakarta şi Hong Kong femeile plătesc în medie aproape la fel ca bărbaţii, însă în Dublin şi Cairo acestea plătesc de trei ori mai mult. În medie, femeile dau cu 40% mai mulţi bani", spune Andreas Hofert.

Femeile din Bucureşti plătesc în medie 13 dolari (56 de lei) pentru un tuns, în timp ce bărbaţii 8 dolari (34,5 lei). În Jakarta s-au înregistrat cele mai mici preţuri la tuns atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi şi în Oslo cele mai mari. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
costuri,
drum,
cartier,
servicii,
cost,
femei,
preturi,
barbati,
gasire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.