Câştigurile unor directori din SUA sunt mai mari decât impozitele plătite de companiile lor

Postat la 01 septembrie 2011 48 afişări

Un sfert din cei mai bine plătiţi 100 de directori generali din Statele Unite au câştigat anul trecut mai mult decât au plătit companiile lor drept impozite pe profit.

Studiul a mai constatat că multe dintre aceste companii au cheltuit mai mult pentru activităţi de lobby decât cu impozitele. Raportul Institutului pentru Studii Politice din Washington a atins un subiect sensibil, într-o perioadă în care congressmenii trebuie să ia decizii dificile pentru reducerea datoriilor naţionale. După citirea raportului, reprezentantul democrat Elijah Cummings, membru al Comitetului pentru supraveghere şi reformă guvernamentală, a cerut organizarea unor audieri pe tema compensaţiilor salariale ale directorilor de companii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
directori,
salarii,
impozite,
companii
/actualitate/afaceri/castigurile-unor-directori-din-sua-sunt-mai-mari-decat-impozitele-platite-de-companiile-lor-8680230
8680230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.