Carpatair, primul operator roman care lanseaza zboruri intre doua orase din afara tarii

Postat la 25 noiembrie 2009 23 afişări

Carpatair, companie aeriana full-service cu baza la Timisoara, lanseaza incepand din 7 decembrie 2009, zboruri directe pe relatia Venetia-Budapesta. Noua ruta va fi operata cu o frecventa de 10 zboruri pe saptamana, folosind aeronave de tip Saab 2000 de 50 de locuri.

Zborul Venetia-Budapesta se va opera in parteneriat de tip code share cu Malev Hungarian Airlines, Carpatair avand calitatea de operating carrier, iar Malev de marketing carrier. Prin aceasta colaborare se va asigura continuitatea serviciilor oferindu-se clientilor atat posibilitatea de a calatori intre Venetia si Budapesta, cat si oportunitatea multiplelor conexiune spre diverse destinatii europene prin Hub-ul Malev de la Budapesta.

"Zborul direct Budapesta - Venetia s-a concretizat ca urmare a retragerii companiei partenere Malev Hungarian Airlines de pe aceasta ruta. Avand in vedere ca aeronavele companiei noastre au operat aceasta ruta in parteneriat wet lease (inchiriere aeronava serviciu complet) pentru compania Malev, preluarea zborurilor respective este ceva firesc, pasagerii fiind deja familiarizati cu produsul Carpatair, cu aeronavele noastre, precum si calitatea serviciilor la bord", a declarat Nicolae Petrov, presedinte si CEO Carpatair.

Prin lansarea noului zbor direct Venetia - Budapesta transportatorul isi extinde prezenta pe cele doua aeroporturi suplimentand cu inca 10 zboruri saptamanale cele 20 zboruri deja existente (sase zboruri saptamanale Venetia-Timisoara si 14 zboruri in code share cu Moldavian Airlines pe relatia Budapesta-Chisinau).

Cititi si Carpatair, prima poveste completa

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/carpatair-primul-operator-roman-care-lanseaza-zboruri-intre-doua-orase-din-afara-tarii-5131526
5131526
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.