Blocaj in justitie: ceri insolventa unei firme acum si incepi sa te judeci de la anul

Postat la 10 iunie 2010 21 afişări

Ce rost are sa mai ceri insolventa unei companii, se intreaba avocatii, atata timp cat la Tribunalul Bucuresti primul termen de judecata acordat este la sapte-opt luni distanta de la deschiderea dosarului, adica in ianuarie-februarie 2011.

"Termenele mari sunt date pentru a se avea timp pentru analizarea dosarelor. In plus, nici creditorii nu par dispusi sa duca prea repede la capat procedurile de insolventa", spune Sorina Cretu, partener in cadrul departamentului de litigii al firmei de avocatura NNDKP.

Mult mai rapid sunt judecate solicitarile de insolventa venite din partea debitorilor insolventi, respectiv in cinci zile de la introducerea dosarului.

Detalii pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
insolvente,
avocati,
datorii,
procese,
nndkp
/actualitate/afaceri/blocaj-in-justitie-ceri-insolventa-unei-firme-acum-si-incepi-sa-te-judeci-de-la-anul-6346192
6346192
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.