Bill Gates vrea sa reduca cu 10-15% populatia planetei, prin vaccinuri

Postat la 04 martie 2010 498 afişări

Miliardarul american, Bill Gates, a sustinut in cadrul conferintei anuale in domeniul tehnologiei TED, ca factorul principal pentru incalzirea globala este dioxidul de carbon, CO2, pe care noi, oamenii il expiram. Acesta a explicat, printr-o ecuatie ingenioasa, ca metoda de a reduce cantitatea de CO2, este, reducerea populatiei cu 10-15%. Cum are de gand miliardarul sa faca acest lucru? Prin vaccinuri de sterilizare.

"Populatia globala este acum de 6,8 miliarde de oameni si vom ajunge la 9 miliarde de oameni in curand. Daca vom face o treaba foarte buna cu noile vaccinuri, cu serviciile medicale de reproducere, com putea sa scadem cifra asta cu 10-15%", a spus acesta intr-o prezentare din cadrul TED.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bill Gates,
populatie,
vacin,
reducere
/actualitate/afaceri/bill-gates-vrea-sa-reduca-cu-10-15-populatia-planetei-prin-vaccinuri-5713255
5713255
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.