Benzina si motorina se scumpesc din nou in cateva zile. Ajung in martie la 6 lei?

Postat la 24 februarie 2011 16 afişări

Urmeaza inca o scumpire a carburantilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Vestea scumpirii a fost data miercuri de oficialii companiei. Ei nu au facut insa vreo referire la dimensiunea majorarii.

De data aceasta, soferii romani vor plati mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii si din Orientul Mijlociu. Intre timp, premierul Emil Boc continua lupta cu cresterea preturilor carburantilor. El a cerut Consiliului Concurentei sa refaca analiza asupra pietei carburantilor, nemultumit ca primeste doar date generale, au declarat surse oficiale citate de Mediafax. Este oficial: urmeaza inca o scumpire a carburantilor la pompele OMV Petrom, peste cateva zile. Asta dupa ce, in urma cu doar o saptamana, compania a majorat litrul de motorina cu sapte bani, pana la 5,45 lei - sortimentul cel mai scump. De data aceasta, soferii romani vor plati mai mult din cauza conflictelor din nordul Africii si din Orientul Mijlociu, care au facut ca pretul titeiului pe plan mondial sa ajunga la un nivel-record.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
scumpiri,
benzina,
motorina
/actualitate/afaceri/benzina-si-motorina-se-scumpesc-din-nou-in-cateva-zile-ajung-in-martie-la-6-lei-8007542
8007542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.