Benzina costa 10 euro pe litru la o statie in Germania

Postat la 28 aprilie 2011 23 afişări

Dupa sarbatorile de Pasti, intr-o benzinarie Esso din orasul german Filderstadt, pretul unui litru de benzina Super a ajuns la incredibila suma de 9,99 euro.

Conform oficialilor companiei, masura de crestere temporara a pretului la un asemenea nivel prohibitiv a fost, se pare, dictata de stocul pe terminate din acest combustibil, o situatie intalnita la mai multe pompe din Germania, informeaza www.promotor.ro. Practic, s-a dorit descurajarea cumpararii acestui combustibil, desi analistii considera ca, astfel, s-a aplicat pur si simplu o regula a pietei negre - lipsa acuta a unui produs a dus la speculatii nesimtite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
scumpire,
combustibili,
pret,
germania
/actualitate/afaceri/benzina-costa-10-euro-pe-litru-la-o-statie-in-germania-8200722
8200722
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.