Bancile care n-au respectat legea castiga jocul cu ordonanta creditelor

Postat la 16 decembrie 2010 11 afişări

Ordonanta creditelor se aplica doar pentru imprumuturile noi, au decis deputatii din Comisia de Buget, Finante si Banci. Oficialii Protectiei Consumatorilor raman optimisti si spun ca mai sunt sanse pentru clientii bancilor.

Ordonanta creditelor populatiei se apropie din ce in ce mai mult de forma ceruta de oficialii FMI si cei ai Comisiei Europene, care nu au fost de acord cu aplicarea ei si la imprumuturile vechi. Miercuri, deputatii din Comisia de Buget, Finante si Banci au aprobat amendamentul adus de PDL prin care OUG 50/2010 nu se aplica si contractelor de credit in derulare la data intrarii in vigoare a ordonantei, respectiv sfarsitul lunii iunie, cu cateva exceptii.

Camera Deputatilor este camera decizionala in acest caz, dupa ce Senatul a adoptat ordonanta in forma Guvernului, fara amendamente.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
bancheri,
datorii,
clienti,
OUG 50
/actualitate/afaceri/bancile-care-n-au-respectat-legea-castiga-jocul-cu-ordonanta-creditelor-7820495
7820495
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.