Autobuze supraetajate pentru vizitarea obiectivelor turistice din Bucuresti. Ce traseu vor avea si cat costa un bilet

Postat la 28 iulie 2011 28 afişări

Patru autobuze supraetajate vor circula, incepand de joi, prin centrul Capitalei, pe un traseu turistic ce include Muzeul Satului, Muzeul Antipa, Ateneul Roman, Palatul Telefoanelor, Palatul Parlamentului, Patriarhia Romana, Hanul lui Manuc, Curtea Veche, Spitalul Coltea, Teatrul National si ASE.

Pe noua linie de transport destinata vizitarii obiectivelor turistice din Bucuresti, infiintata de Regia Autonoma de Transport Bucuresti (RATB), vor circula, incepand de joi, patru autobuze speciale, supraetajate, cu o capacitate de 77 de locuri. Cele patru autobuze supraetajate vor circula intre orele 10.00 si 22.00, la intervale de 15 minute, iar traseul, care va fi parcurs in aproximativ 50 de minute, va avea o lungime de 15,4 kilometri si 14 statii, a anuntat RATB, intr-un comunicat de presa. Autobuzele vor merge pe traseul Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, apoi din nou prin Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff, Piata Presei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turism,
autobuze,
traseu,
bucuresti,
linii
/actualitate/afaceri/autobuze-supraetajate-pentru-vizitarea-obiectivelor-turistice-din-bucuresti-ce-traseu-vor-avea-si-cat-costa-un-bilet-8536478
8536478
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.