Analist economic: Valoarea de piaţă a Apple va creşte cu 60% în 12 luni şi va trece de 900 miliarde dolari

Postat la 03 aprilie 2012 15 afişări

Valoarea de piaţă a Apple, deja cea mai mare companie din lume după capitalizare, va ajunge la 934 miliarde de dolari în următoarele 12 luni, cu peste 60% mai mult faţă de nivelul actual, datorită extinderii în China şi lansării produselor TV.

Preţul acţiunilor Apple va creşte cu încă 60% în următoarele 12 luni, la 1.001 dolari pe acţiune, estimează analistul Brian White de la Topeka Capital Markets, citat de Bloomberg. Noua ţintă de preţ prezentată de Topeka este cea mai optimistă în rândul celor 45 de analişti ale căror estimări sunt urmărite de Bloomberg şi reprezintă o creştere de 62% faţă de cotaţia bursieră actuală a companiei. Creşterea va fi generată de cererea pentru următoarea generaţie a telefonului iPhone şi de extinderea Apple în China şi pe piaţa TV, potrivit analistului Brian White de la Topeka.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
financiar,
apple,
dividende,
profit,
valoare
/actualitate/afaceri/analist-economic-valoarea-de-piata-a-apple-va-creste-cu-60-in-12-luni-si-va-trece-de-900-miliarde-dolari-9471485
9471485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.