ALTEX: 100 de magazine Digit'up in 3-5 ani

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Grupul de retail de echipamente electronice, electrocasnice si IT Altex a lansat astazi un nou concept de magazine, numit Digit'up.

ALTEX: 100 de magazine Digit'up in 3-5 ani
Formatul Digit'up vizeaza magazine cu suprafete mici, de aproximativ 100 de metri patrati, pozitionate in zone pietonale cu trafic intens sau in centre comerciale, atat in marile orase, cat si in cele mai mici, cu peste 30.000 de locuitori. Aceasta strategie contrazice tendinta de pana acum a Altex de a merge pe magazine cu suprafete mari, cel mai bun exemplu in acest sens fiind Media Galaxy.

In prezent, Altex a deschis deja opt magazine Digit'up, in Bucuresti, Medgidia, Braila, Alba Iulia, Petrosani, Oltenita, Ramnicu Sarat si Rosiorii de Vede, in urma unei investitii totale de 400.000 de euro. Planurile companiei vizeaza insa atingerea unui numar de peste 100 de magazine in urmatorii trei pana la cinci ani, dintre care 10 vor fi deschise in Bucuresti, in timp ce in orasele cu peste 100.000 de locuitori compania va deschide cate doua astfel de magazine.

Pentru a putea oferi telefoane mobile, camere foto si video si computere in magazinele Digit'up, Altex a incheiat parteneriate cu Orange si Techno Bridge. In plus, in oferta companiei se vor gasi si abonamente de telefonie fixa si mobila sau televiziune digitala.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Altex,
retail
/actualitate/afaceri/altex-100-de-magazine-digit-up-in-3-5-ani-1045718
1045718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.