Adrian-Cosmin Ciocîrlan: Atitudinea este esenţială şi pentru succes

Postat la 03 noiembrie 2022 107 afişări

Adrian-Cosmin Ciocîrlan: Atitudinea este esenţială şi pentru succes

Vârstă: 31 de ani

Funcţie: Manager pentru Non Fuel Category Management

Companie: MOL România

Numărul de colegi pe care îi coordonează: 5

Cifră de afaceri (2020): 5,548 mld. lei

Profit (2020): 280 mil. lei

Număr de angajaţi: 260

Experienţă: S-a alăturat echipei MOL România în 2013, iar acum conduce echipa de NonFuel Category Management. Primul job a fost de casier, iar apoi a devenit Responsabil reclamaţii în Retail Customer Service, devenind apoi Category Manager Services & Tobacco.


Ambiţia sau talentul – ce contează cel mai mult pentru a avea succes?

Alegerea unui rol care îţi pune în valoare abilităţile native influenţează rezultatele pe care le obţii, crescând şansele de a face performanţă. Ambiţia, perseverenţa şi o atitudine corectă în raport cu toţi partenerii sunt însă condiţii esenţiale pentru a avea succes.

Ce ţi-ar plăcea să ai şi nu deţii în prezent?

Îi admir foarte mult pe cei care şi-au descoperit o serie de pasiuni şi le practică. Momentan eu nu am un hobby căruia să îi dedic mai mult din timpul meu liber, de aceea testez lucruri noi şi îmi doresc să am experienţe diverse, tocmai pentru a găsi acel ceva care mi se potriveşte cu adevărat.

În ce loc te simţi cel mai fericit?

În fiecare weekend îmi rezerv două ore pe care le petrec acasă, deconectat de la tehnologie. Atunci mă odihnesc, meditez şi reuşesc să îmi pun ordine în gânduri şi în planurile de viitor. Acest moment de relaxare îmi oferă un sentiment de împlinire şi de ordine în viaţa mea.

Care este cea mai realizare din viaţa ta de până acum?

Cea mai mare realizare este că am reuşit să ating un echilibru între timpul alocat familiei şi carieră. Trăim într-un mediu dinamic şi este important să fim agili şi să ştim să prioritizăm, astfel încât să fim bine pe toate planurile şi să ne atingem obiectivele cu adevărat importante.

Dacă ar fi să oferi un rating vieţii tale de până acum, între 1 şi 10, care ar fi acesta?

Daca mă raportez la trecut, mi-aş da ratingul 10, fiindcă am trecut prin etape pline de provocări, care au avut un rol extrem de important şi m-au ajutat să devin omul de astăzi. În prezent, cred că sunt la un 8 – îmi doresc să fac mai mult sport şi să am un stil de viaţă mai sănătos.

Ce te motivează?

Succesul, rezultatele şi performanţa mă motivează să nu mă opresc, să duc până la capăt ceea ce mi-am propus. Pe plan personal, din momentul în care mi-am descoperit pasiunea pentru navigaţie, provocarea a fost să dobândesc o experienţă din ce în ce mai mare ca skipper. Amator, fireşte!

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Industrie,
Adrian-Cosmin Ciocîrlan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.