20 mil. euro, al doilea magazin Dedeman din Bucuresti

Postat la 14 august 2009 58 afişări

Dedeman, lantul de retail care comercializeaza materiale de constructii si amenajari interioare a inaugurat al doilea magazin din Bucuresti si al 16-lea din tara, in urma unei investitii de 20 de milioane de euro, potrivit reprezentantilor companiei.

Pentru 2009, compania si-a propus sa deschida patru magazine in Bucuresti, acesta fiind cel de al doilea inaugaurat.

"Este al doilea magazin in Bucuresti din cele patru planificate in Capitala. Planurile de extindere raman neschimbate. La sfarsitul anului urmator vom avea 20 de magazine", a declarat Dragos Paval, presedintele companiei.

Magazinul este situat in Valea Cascadelor si are o suprafata construita de 14.000 de metri patrati.

Afacerile retailerului s-au majorat anul trecut cu 35%, ajungand pana la 250 de milioane de euro. Pentru 2009 conducerea companiei a anuntat ca obiectiv financiar mentinerea cifrei de afaceri la nivelul anului trecut, ca urmare a scaderii cererii pentru materiale de constructii si amenajari interioare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
retail,
constructii,
amenajari,
magazine
/actualitate/afaceri/20-mil-euro-al-doilea-magazin-dedeman-din-bucuresti-4756910
4756910
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.