100 Cele mai puternice femei din business: Oana Iliescu, Managing director, Cushman & Wakefield Echinox

Postat la 25 mai 2023 152 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Oana Iliescu, Managing director, Cushman & Wakefield Echinox

Cifră de afaceri (estimare, 2022): 10,5 mil. euro /  Număr de angajaţi: 80


Oana Iliescu are o experienţă de aproape 19 ani în domeniul consultanţei imobiliare. Din 2011 ocupă poziţia de managing director al Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv pentru România al Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor de consultanţă imobiliară. Din acest rol conduce o echipă de 80 de profesionişti şi coordonează activitatea operaţională şi financiară a companiei. Ea s-a alăturat echipei Echinox în 2004 şi a format echipa de retail (închirieri spaţii comerciale) a companiei, alături de care a contribuit la dezvoltarea mai multor centre comerciale şi la extinderea reţelelor de magazine ale unora dintre cei mai mari retaileri internaţionali şi locali.

„Cred că o echipă motivată, implicată şi performantă reprezintă măsura succesului unui lider. Stabilitatea echipei este o altă expresie a a eficienţei unui lider – capacitatea de a se adapta, de a crea oportunităţi de dezvoltare pentru fiecare om din companie, de a îndruma «omul potrivit către locul potrivit». Oamenii reprezintă cel mai important element al unui business de consultanţă şi am o mare satisfacţie privind atât evoluţia companiei noastre în ultimii aproape 20 de ani, cât şi dezvoltarea profesională şi personală a colegilor mei.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.