100 Cele mai puternice femei din business: Julia Kim, Preşedinte, Samsung Electronics România şi Bulgaria

Postat la 13 iunie 2023 96 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Julia Kim, Preşedinte, Samsung Electronics România şi Bulgaria

Cifră de afaceri (2021): +4,8 mld. lei*   /   Profit: 75 mil. lei   / 

Număr de angajaţi (pentru Samsung Electronics România): 228

*Potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor, pentru Samsung Electronics România

Julia Kim a fost numită în funcţia de preşedinte al Samsung Electronics România şi Bulgaria în ianuarie 2022, după 25 de ani de experienţă în domeniul tehnologiei. Dintre aceştia, aproape 20 de ani au fost petrecuţi în echipa Samsung, iar de-a lungul timpului a dobândit experienţă în mai multe arii precum marketingul strategic, planificarea produselor, marketingul online, vânzări şi marketing în UE. În 2020 a ocupat pentru prima dată poziţia de preşedinte în cadrul Samsung Electronics Ungaria.

„Pentru mine, libertatea înseamnă să te poţi exprima, să poţi comunica liber, să iei propriile decizii, să te poţi dezvolta atât la nivel individual cât şi colectiv, să ai acces neîngrădit la educaţie, la tot ceea ce înseamnă tehnologie, inovaţie şi informaţie.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.