100 Cele mai puternice femei din business: Fulga Dinu, Country manager, CPI România

Postat la 13 mai 2023 226 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Fulga Dinu, Country manager, CPI România

 Număr de angajaţi: 41


Fulga Dinu şi-a început cariera la New York ca bancher de investiţii pentru JPMorgan. La începutul anilor 2000 a revenit în România, unde a înfiinţat şi condus divizia de real estate a HVB Bank, într-un moment în care industria locală era la început. Această experienţă a fost urmată de poziţia de country manager în cadrul Eurohypo AG, divizia de creditare imobiliară a Commerzbank AG. Acest lucru i-a oferit oportunitatea de a se dezvolta odată cu piaţa, fiind direct implicată în unele dintre cele mai mari proiecte şi tranzacţii imobiliare din România, în retail, office şi logistică. În martie 2018, a preluat funcţia de country manager operations la Immofinanz România, iar în august 2022 a devenit country manager la CPI România.

„Libertatea este un concept care mă defineşte şi care mă ghidează în absolut tot ceea ce gândesc şi fac. Probabil că libertatea poate fi mai uşor de definit în momentele în care apare riscul de a fi îngrădită, iar mie, din fericire, mi s-a întâmplat de foarte puţine ori să ajung în astfel de situaţii. Cu siguranţă, azi nu aş fi fost aceeaşi persoană dacă aş fi făcut cel mai mic compromis în ce priveşte libertatea pe care am avut-o dintotdeauna.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.