100 Cele mai puternice femei din business: Cremona Maria Andrei, Vicepreşedinte, SVN Romania

Postat la 09 iunie 2023 214 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Cremona Maria Andrei, Vicepreşedinte, SVN Romania

Cifră de afaceri (2021): 38,15 mil. lei   /   Profit net: 5,4 mil. lei   /   Număr de angajaţi*: 60

* compania are şi peste 100 de brokeri şi consultanţi, activitatea profesională desfăşurată pe forme de organizare fiscală de tipul IMM, PFA, SRL fiind specifică sectorului imobiliar


„Privind în urmă la anii în care încă descopeream cine sunt ca om, recunosc că am fost motivată de spiritul de supravieţuire într-o lume de business în care puţine femei ocupau un loc în top management. Acum continuă să mă motiveze rezultatele obţinute datorită implicării mele totale în orice fac, împreună cu dorinţa ca mâine să fiu mai bună decât cine eram ieri”, spune Cremona Maria Andrei, care are o experienţă de aproape 15 ani în consultanţă şi dezvoltare imobiliară. Ocupă din 2019 funcţia de vicepreşedinte al companiei de consultanţă imobiliară SVN Romania, anterior activând în cadrul Coldwell Banker şi GTC Romania. A oferit consultanţă imobiliară pentru proiecte cu o valoare de investiţie de peste 500 de milioane de euro, în toate fazele şi pe întreg ciclul de dezvoltare, şi a coordonat tranzacţionarea a peste 6.000 de locuinţe din proiecte rezidenţiale noi. A fost membru fondator al holdingului imobiliar Meta Estate Trust, din care a realizat exitul în 2023.

„Pentru mine, libertatea este şansă. Şansa de a fi ambiţioasă, de a crea eu pentru mine viaţa pe care mi-o doresc, de a lucra într-un domeniu care îmi permite sa fiu versatilă şi care mă provoacă să fiu curajoasă şi mereu în căutarea de noi oportunităţi.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.