100.000 de oameni la AFI Palace Cotroceni Mega Fun, de 1 Decembrie

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 decembrie 2010 24 afişări

Sarbatoarea nationala a romanilor a coincis cu o serie de alte aniversari, intre care se numara si un an de la deschiderea AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Peste 100.000 de oameni au ales sa-si petreaca ziua de 1 decembrie in cadrul AFI Palace.

Spectacolul de acrobatie si parada sustinute de "Les Grades Artistes", spectacolul de dans contemporan si concertul trupei Holograf au atras in AFI Palace Cotroceni publicul inca de la primele ore ale diminetii.

Pe parcursul anului, peste un milion de bucuresteni au trecut lunar pragul complexului. Cifra de afaceri medie lunara a centrului comercial a variat, pe parcursul anului 2010, in functie de luna, intre 12 si 13 milioane Euro.

Conform previziunilor administratorilor complexului, in decembrie cifra de afaceri AFI Palace Cotroceni va depasi 20 milioane euro, in conditiile in care in luna similara a anului trecut vanzarile au ajuns la 19 milioane euro.

Recent au fost demarate lucrarile de constructie pentru doua din cele cinci cladiri de birouri din apropierea mall-ului. Programat sa fie finalizat in 2012, noul proiect va fi rezultatul unei investitii de 35 milioane euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
mall,
AFI Palace,
1 Decembrie,
trafic,
clienti
/actualitate/afaceri/100-000-de-oameni-la-afi-palace-cotroceni-mega-fun-de-1-decembrie-7775514
7775514
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.