Afaceri de 2,5 mil. euro pentru Supercard Solutions & Services în 2012

Autor: Anca Barbulescu Postat la 23 aprilie 2013 42 afişări

Furnizorul român de programe de fidelitate prin carduri Supercard Solutions & Services a raportat afaceri de 2,5 de milioane de euro în 2012 şi o creştere de 12% a profitului net.

Aproximativ 70% din cifra de afaceri a companiei este generată de programele de fidelizare bazate pe card şi de servicii auxiliare precum dezvoltarea de soluţii software, management de proiect, servicii sms/e-mailing sau call center. Creşterea de 12% a profitului net este explicată atât prin extinderea portofoliului de servicii oferite, cât şi prin optimizările de costuri operaţionale, proces demarat în companie încă din 2008. Pentru 2013, Supercard planifică o creştere a profitului cu 20% prin implementarea de soluţii complexe în cadrul programelor de fidelizare dezvoltate şi prin întărirea parteneriatelor strategice cu furnizorii externi care oferă flexibilitate şi preţuri atractive.

În 2012, Supercard Solutions & Services a produs peste 5.000.000 de carduri de fidelitate, din care peste 25% au fost pentru retailerii de produse alimentare şi de larg consum, 20% pentru retailerii de încălţăminte, iar restul pentru lanţuri de farmacii, producători, retaileri de alte produse. Numărul de clienţi a crescut cu 10% în 2012, ajungând astfel ca ponderea clienţilor noi în portofoliul clienţilor activi ai Supercard să fie de 55%.

“Anul 2012 a fost un an în care am dezvoltat noi servicii şi soluţii tehnologice pentru clienţii actuali, unii dintre aceştia aflându-se în portofoliul nostru de 7-8 şi chiar de 10 ani. Am lansat cu succes un program de fidelizare pentru lanţul de magazine Leonardo, pentru care am emis în 6 luni 1.000.000 carduri de fidelizare, oferind totodată servicii lunare pentru care am alocat resurse dedicate”, a declarat Mirela Zamfiroiu, director general al Supercard. “Credem că piaţa programelor de fidelizare va creşte în 2013”, a mai declarat Zamfiroiu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri-de-2-5-mil-euro-pentru-supercard-solutions-services-in-2012-10785116
10785116
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Roşia Montană, o pierdere de aur! O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.