Afacerea în care George Soros şi Bill Gates vor investi 40 de milioane de euro

Postat la 19 iulie 2021 358 afişări

Afacerea în care George Soros şi Bill Gates vor investi 40 de milioane de euro

George Soros şi Bill Gates fac parte dintr-un consorţiu care va cumpăra un dezvoltator englez de tehnologie de testare, grup pe care plănuiesc să îl transforme într-o întreprindere socială ce ar diagnostica rapid şi ieftin bolile tropicale din ţările cu venituri mici, potrivit Financial Times.

Grupul, condus de fondul Soros Economic Development (SEDF), va investi circa 40 de milioane de euro în Malogic, un dezvoltator britanic de teste cu flux lateral, incluzând aici şi testele folosite pentru COVID-19.

Într-o înţelegere neobişnuită, Malogic – societate cu scop lucrativ din Bedford, sud-estul Angliei – a fost cumpărată pentru a se concentra asupra producţiei low-cost de diagnostice pentru bolile tropicale, precum febra Dengue şi oncocercoza.

Malogic a fost cofondată de profesorul Phil Davis, unul dintre creatorii testelor de sarcină ClearBlue, şi fiul său, Mark, urmând să fie redenumită „Global Access Health”.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
bill gates

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.