Aeroportul Internaţional Maramureş va avea un nou terminal. Va costa peste 300 de milioane de lei

Autor: Mediafax Postat la 23 noiembrie 2020 66 afişări

Aeroportul Internaţional Maramureş va avea un nou terminal. Va costa peste 300 de milioane de lei

Aeroportul Internaţional Maramureş va avea un nou terminal în urma unei investiţii de peste 300 de milioane de lei. Obiectivul va fi construit cu fonduri europene şi va fi gata peste trei ani.

În şedinţa Consiliului Judeţean de luni, consilierii au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea unui nou terminal al Aeroportului Internaţional Maramureş.

Potrivit reprezentanţilor instituţiei, obiectivul va costa 309 milioane de lei şi va fi finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Infrastructură Mare.

Autorităţile anunţă că terminalul va fi gata până la sfârşitul anului 2023. Este vorba despre un terminal modern, complet tehnologizat, la standarde europene, care va duce la dezvoltarea turismului şi va atrage investiţii în Maramureş, anunţă reprezentanţii Consiliului Judeţean.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.