Adriana Săftoiu: Demisii date în ultimele zile de mandat sunt aproape inutile

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 noiembrie 2020 169 afişări

Deputatul PNL Adriana Săftoiu afirmă că demisiile date în ultimele zile de mandat „sunt aproape inutile”, pentru că plenul Parlamentului ar trebui să le valideze. Totoodată, ea spune că în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială - „Nu o ceri, nu o primeşti”.

Adriana Săftoiu: Demisii date în ultimele zile de mandat sunt aproape inutile

„Ca imagine poate să dea bine, dar în realitate nu e nevoie de nici o demisie ca să nu primesti pensia specială. Ca să o primesti trebuie să o ceri. Nu o ceri, nu o primesti. E un act de voinţă, nimeni nu te obligă să o primeşti”., scrie pe Facebook Adriana Săftoiu.

Ea apreciasză că demisiile date în ultimele zile de mandat sunt „aproape inutile”.

„Ca să înceteze mandatul nu e suficient să iti dai demisia, trebuie ca Parlamentul să le valideze şi e destul de greu să mai cred că se va întruni Parlamentul actual în ultimele două zile din această legislatură ca să valideze niste demisii. Şi o spun în cunostinţă de cauză dându-mi demisia din Parlament în 2012 cu un an înainte să imi termin mandatul, adică să fie timp să valideze încetarea mandatului”, conchide Săftoiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sătfoiu,
demisii,
pensii speciale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.