Adrian Ţuţuianu, şeful comisiei SRI, despre postarea fiicei sale, în care scria că îi este "scârbă" de protestatari: Neinspirată, dar cred că şi copiii mei au dreptul să spună ceva

Postat la 06 februarie 2017 71 afişări

Preşedintele Comisiei pentru controlul SRI, senatorul PSD, Adrian Ţuţuianu, a declarat, luni, că postarea fiice sale, care spune despre protestatari că ies “ca oile în Piaţa Victoriei” şi îi provoacă “scârbă”, este “neinspirată”, dar şi copii săi “au dreptul să spună ceva”.

Adrian Ţuţuianu, şeful comisiei SRI, despre postarea fiicei sale, în care scria că îi este "scârbă" de protestatari: Neinspirată, dar cred că şi copiii mei au dreptul să spună ceva

”Am vorbit. Postarea a fost una neinspirată, dar pe fond, dacă tot susţinem că toată lumea are dreptul să spună ceva, cred că şi copiii mei au dreptul să spună ce îşi doresc. Dacă trăim într-o ţară liberă, orice om are dreptul să spună ce crede el. Fiica mea e majoră şi spune ce crede ea. Dacă m-ar fi întrebat pe mine, aş fi sfătuit-o să se abţină, deoarece contextul o obligă la asta”, a ţinut să precizeze Adrian Ţuţuianu, după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă este de acord cu opinia fiicei sale cu privire la protestatari.

Ruxandra Ţuţuianu a scris pe Facebook zilele trecute că protestatarii ies în Piaţa Victoriei ”ca oile” şi ca nu ii pasă de urletele lor ”prost informate”.  La puţin timp, postarea a fost ştearsă de pe contul tinerei.

 

 „Dacă tot ieşiţi ca oile în Piaţa Victoriei, cu toate că nu-mi pasă câtuşi de puţin de urletele voastre prost informate, îmi pasă de ce văd că lăsaţi în urmă! Nu e de mirare că ieşiţi ca în junglă, sunteţi un haos desăvârşit! ADUNAŢI-VĂ MIZERIILE, STICLELE, HÂRTIILE, MÂNCAREA DE PE JOS! Ajung bătrânii să strângă după voi! Mi-e scârbă!”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.