Adrian Sârbu: Domnul Ciolacu ne-a dovedit în ziua de ieri că el e un patriot al poporului bugetar român

Postat la 28 septembrie 2023 56 afişări

Adrian Sârbu: „Domnul Ciolacu ne-a spus că a început o reformă. Păi spuneţi-mi şi mie ce e reformă în măsurile pe care domnia sa le-a propus într-o lege?! Nu mai spun că orice reformă are o ideologie în spate. Domnule, fac asta pentru că am un anumit obiectiv, da? Spuneţi-mi şi mie ce e reformă în ceea ce domnul Ciolacu a propus?! Că media de şefi bugetari - că dacă eşti şef ai salarii mai mari, nu? – nu mai e unu din cinci, acum o face unu din opt, adică 8% şefi.

Corporaţia numita administraţia România administrează România. Într-o corporaţie, numărul de şefi e sub 1%. Într-o corporaţie! Iar în condiţiile noi ale tehnologiei, IT-ului şi aşa mai departe, nu mai spun. Deci unde e reforma fără precedent? Că din 34% şefi la Transelectrica... Ai auzit de Transelectrica? E o firmă unde şefii sunt peste şefi şi peste şefi şi peste şefi. N-au făcut nimic de 30 de ani. România n-are infrastructura electrică să absoarbă ce produc astăzi... soarele şi vântul. Dobrogea nu mai poate să încarce curent că nu mai are reţele, da? La Transelectrica 34% şefi. Noi credem, şi o să ne uităm, că undeva 20% în orice instituţie sunt şefi. Păi asta e reformă? Păi o fi reformă. Schimbăm sensul reformei, da?

România are nevoie de reformă bugetară, de reformă administrativă. Eu sunt fan al reformei, sunt fan al schimbării”

„Deci, atenţie! Domnul Ciolacu ne-a dovedit în ziua de ieri că el e un patriot al poporului bugetar român. În toată această poveste ne-a convins şi eu am plecat foarte convins de aici: Domnule, eu cred că trăiesc într-o altă Românei a poporului roman. Eu trăiesc în poporul român de rangul doi, ăia care trebuie să muncească în fiecare zi, să-şi plătească angajaţii, să inventeze lucruri, să creeze idei, să creeze business ca să putem să îi susţinem pe aceşti amăraţi de 1.200.000 de bugetari, care sunt adevăratul popor român căruia trebuie să ne închinăm şi care trebuie să continue să aibă venituri şi beneficii pentru că ei, aşa cum ne-a spus domnul Ciolacu, au terminat cu şmecheria”, spune Adrian Sârbu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
popor,
reforma,
romania,
ciolacu,
propunere,
bugetari,
masuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.