Adrian Sârbu: Ciolacu va fi o surpriză. Deocamdată, nu e o surpriză

Autor: Gabriela Antoniu Postat la 22 iunie 2023 67 afişări

Adrian Sârbu: Ciolacu va fi o surpriză. Deocamdată, nu e o surpriză

“Dl. Ciolacu a şi început în a ne lăsa în pace pentru că domnia sa şi-a asumat obiective care sunt deja realizate. 8% inflaţie există, 3% creştere economică, există. 500 de euro de salariu minim există.  

Deocamdată, anul ăsta nu-l întreabă nimeni pe dl. Ciolacu cum ieşim din criză, pentru că noi suntem deja în criză. În primul rând, nu mai e consum, când nu va mai fi consum, o să scadă PIB-ul. Cum rezolvăm deficitul bugetar? Nu ştie nimeni.(…)

Dl. Ciolacu o să crească pensiile, o să crească salariile fără nici o jenă şi vom descoperi că în felul ăsta generează creştere economică. Dl. Iohannis, care e garantorul Guvernului, se va duce la prietenii lui de la Berlin şi o să obţină o iertăciune pentru deficit cu justificarea că ăsta este un guvern de sacrificiu.

Eu cred că dl. Ciolacu, care e foarte chitit pe treabă, nu o să întrebe niciun economist, pentru că niciun economist nu are nicio soluţie. Soluţia asta e pur politică. Creştem salariile, cresc plăţile de taxe, creştem pensile, mai creşte cât de cât consumul şi cu asta basta. Acesta este pronosticul meu”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.