Adrian Duicu: Sunt percheziţii la locuinţa mea, după care vom merge la Consiliul Judeţean. Ce avere are preşedinte CJ Mehedinţi

Postat la 02 aprilie 2014 65 afişări

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, Adrian Duicu, a confirmat pentru MEDIAFAX că au loc percheziţii la locuinţa sa, precizând că va pleca apoi, împreună cu anchetatorii, la sediul CJ.

Adrian Duicu: Sunt percheziţii la locuinţa mea, după care vom merge la Consiliul Judeţean. Ce avere are preşedinte CJ Mehedinţi

 "Sunt acasă, sunt în percheziţii, o sa plecăm apoi la Consiliul Judeţean", a declarat preşedintele CJ Adrian Duicu, fără a preciza ce vizează ancheta DNA.

Adrian Duicu, aflat la primul mandat de preşedinte al CJ Mehedinţi, are, potrivit declaraţiei de avere din iunie 2013, un teren de 1.000 de metri pătraţi la Orşova, dobândit prin concesiune în 2006, împreună cu soţia sa, precum şi o casă de 200 de metri pătraţi, tot în Orşova, cumpărată tot în 2006. Preşedintele CJ are şi un autoturism Peugeot din 2008, în declaraţia de avere nefiind specificate conturi şi depozite bancare, investiţii sau împrumuturi care să depăşească 5.000 de euro.

Totodată, Duicu are de restituit două credite în valoare totală de 74.500 de lei, ambele contractate în 2006 şi scadente în 2016.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adrian-duicu-sunt-perchezitii-la-locuinta-mea-dupa-care-vom-merge-la-consiliul-judetean-ce-avere-are-presedinte-cj-mehedinti-12384016
12384016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.