Administraţia Prezidenţială a desfiinţat Cancelaria Preşedintelui

Postat la 07 septembrie 2016 485 afişări

Administraţia Prezidenţială a desfiinţat Cancelaria Preşedintelui

Cancelaria Preşedintelui a fost desfiinţată după plecarea fostului şef Dan Mihalache, numit ambasador al României în Marea Britanie, iar atribuţiile şi structurile din subordine au fost preluate de preşedintele Klaus Iohannis.

Dan Mihalache a plecat la Londra, după ce preşedintele a semnat decretul pentru numirea sa ca ambasador la începutul lunii iunie. Iohannis a declarat în aprilie că a aprobat numirea sa în funcţie şi că "a fost propus" pentru preluarea misiunii de la Londra.

Dan Mihalache este unul dintre consilierii prezidenţiali care a fost contestat de voci din societatea civilă, chiar de la cooptarea sa în echipa preşedintelui, odată cu preluarea mandatului de la Cotroceni. El a ocupat funcţia de şef al Cancelariei preşedintelui Klaus Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.