MAI recrutează: sunt scoase la concurs 5.416 posturi. Pentru ce funcţii puteţi concura

Autor: Gabriela Ghitcuta Postat la 07 septembrie 2016 22218 afişări

Vedeţi pe ce poziţii puteţi aplica

MAI recrutează: sunt scoase la concurs 5.416 posturi. Pentru ce funcţii puteţi concura

În perioada următoare vor fi scoase la concurs 5.416 posturi pentru mai multe funcţii. Astfel, persoanele care şi-au dorit mereu să intre în poliţie sau jandarmerie pot face asta, odată cu noul concurs organizat de Ministerul Afacerilor Interne. 

Reprezentanţii MAI susţin că este necesară această încadrare întrucât deficitul de personal este de aproximativ 17.500 de funcţii. Potrivit sursei citate, deficitul de angajaţi din cadrul structurilor MAI se menţine pentru că ieşirile din sistem au fost, în ultimele luni, cuprinse între 500 şi 1.000 de angajaţi. De la începutul anului, 8.026 de angajaţi şi-au încetat raporturile de muncă.

MAI recrutează: sunt scoase la concurs 5.416 posturi. Vedeţi AICI pentru ce funcţii puteţi concura

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANGAJĂRI,
MAI,
POSTURI

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.