Adio plăci de colesterol: O nouă tehnică cu laser şi ultrasunete le poate „evapora”

Postat la 29 mai 2022 182 afişări

Adio plăci de colesterol: O nouă tehnică cu laser şi ultrasunete le poate „evapora”

Nivelurile prea ridicate de colesterol pot duce la arteroscleroză.

Deşi cel mai bun mod de a evita aceste daune este de a preveni boala, odată ce aceasta a apărut, există tratamente pentru ea.

Metoda în cauză combină utilizarea unui laser de mică putere şi a ultrasunetelor pentru a elimina placa arterială în mod sigur şi eficient.

Nivelurile prea ridicate de colesterol pot duce la arteroscleroză, o afecţiune în care se formează plăci de grăsime în interiorul arterelor şi care poate avea consecinţe foarte grave, cum ar fi atacurile de cord, accidentele vasculare cerebrale şi bolile renale cronice, informează EFE.

Deşi cel mai bun mod de a evita aceste daune este de a preveni boala, odată ce aceasta a apărut, există tratamente pentru ea. În general, însă, acestea sunt invazive şi au o eficacitate limitată.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
colesterol,
laser

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.