Adina Gurgu, numită CTO al TotalSoft

Autor: Florin Casota Postat la 13 iulie 2017 245 afişări

TotalSoft, unul dintre cei mai importanţi furnizori de ERP şi soluţii financiare la nivel internaţional, parte a companiei Logo Yazılım A.Ş (Logo), anunţă numirea Adinei Gurgu în funcţia de Chief Technology Officer (CTO), începând cu luna august. Aceasta va fi responsabilă cu dezvoltarea tehnologică a companiei şi gestionarea echipelor de dezvoltare software.

Adina Gurgu, numită CTO al TotalSoft

Adina Gurgu face parte din echipa TotalSoft de aproape 20 de ani şi a realizat proiecte, atât în România, cât şi la nivel internaţional. De asemenea, a facut parte din echipa de dezvoltare a Charisma Business Suite, având experienţă solidă în dezvoltarea de software, precum şi în livrarea proiectelor. Obiectivele Adinei Gurgiu prevăd identificarea de şi alinierea companiei la tendinţe tehnologice mondiale, precum şi gestionarea echipei de dezvoltare a produselor Charisma. 

“TotalSoft a intrat într-o nouă fază a evoluţiei sale şi ţinteşte să devină un jucător global puternic, păstrându-şi, totodată, poziţia de lider pe piaţa locală. În anii petrecuţi în TotalSoft, Adina Gurgu a crescut constant ca profesionist şi a jucat un rol important în dezvoltarea Charisma, software care acum este implementat în întreaga lume”, a declarat Önder Eren, CEO TotalSoft.

Adina Gurgu este absolventă a Facultăţii de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice din Bucureşti şi a obţinut o Diplomă Professional Certificate in Management, de la Open University din Marea Britanie.

TotalSoft este lider de piaţă pe segmentul ERP şi unul dintre puţinii furnizori de servicii end-to-end din România, precum şi unul dintre primii 10 furnizori globali de soluţii software pentru industria de leasing.

TotalSoft a fost achiziţionată în toamna anului trecut de Logo Yazılım A.Ş. (Logo), cel mai mare furnizor independent de software din Turcia, ca parte a strategiei companiei de a se extinde pe pieţele internaţionale.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.