Adevărul despre protestul Metrorex: De ce a oprit Ion Rădoi metroul. Are legătură cu o femeie

Postat la 01 aprilie 2021 296 afişări

Adevărul despre protestul Metrorex: De ce a oprit Ion Rădoi metroul. Are legătură cu o femeie

Vineri, 26 martie, un protest al sindicaliştilor de la Metrorex conduşi de Ion Rădoi a paralizat Capitala, iar peste 250.000 de călători bucureşteni au rămas fără transportul în comun din subteran. În plină pandemie, mijloacele de transport ale STB au fost supraaglomerate, în urma acestei crize, riscul de infecţie cu COVID-19 crescând proporţional, iar acuzaţiile la adresa lui Ion Rădoi nu au întârziat să apară.

Ministrul Transporturilor a declarat că acest protest nu a reprezentat, în ultimă instanţă, decât ”o acţiune ilegală care dă peste cap viaţa unui întreg oraş”, vorbind despre ”interese mafiote” şi de ”păstrarea unor privilegii şi sinecuri”, în centrul atenţiei aflându-se controversatul lider sindical Ion Rădoi, preşedinte USLM (Unitatea Sindicatul Liber Metrou).

”O acţiune ilegală dă peste cap viaţa unui întreg oraş. Când interese mafiote sunt ameninţate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii şi sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureştean este o palmă dată întregii Românii. Miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spaţii comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spaţiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex şi firma sindicatului USLM în 2018. O firmă, un sindicat vor neapărat să căpuşeze Metrorex în linişte, în continuare”, a spus Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor.

GÂNDUL.RO a intrat în posesia unor informaţii şi imagini-bombă, ÎN EXCLUSIVITATE, prezentând adevărul din spatele 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
metrorex,
protest,
metrou

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.