Adevăratul Mowgli:Fetiţa care şi-a petrecut primii zece ani din viaţă în jungla africană - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 07 iunie 2013 4966 afişări

Poze făcute unei fete care şi-a petrecut primii zece ani printre animalele din jungla africană au fost recent publicate. Tippi Benjamine Okanti Degri s-a născut în Namibia şi a călătorit prin Africa împreună cu părinţii ei, ambii fotografi, potrivit dailymail.

Şi-a petrecut astfel copilăria printre animalele ajungând să considere un elefant drept fratele ei şi să se joace chiar şi cu un leopard. Tippi are  are în prezent 23 de ani şi trăieşte în Franţa, iar pozele făcute de părinţii ei fac parte din cartea  'Tippi: My Book of Africa'  ce poate fi asemănată cu opera lui Rudyard Kipling, “Cartea Junglei”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/adevaratul-mowgli-fetita-care-si-a-petrecut-primii-zece-ani-din-viata-in-jungla-africana-galerie-foto-10939949
10939949
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.