Adelina Putin, o femeie care susţine că este rudă cu Vladimir Putin, candidează în alegerile din Italia

Autor: Mihai Draghici Postat la 22 mai 2015 322 afişări

Adelina Putin, o femeie care susţine că este rudă cu preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, candidează în scrutinul programat pe 31 mai în regiunea italiană Veneto, informează Corriere della Sera, în ediţia online.

Adelina Putin, o prezentatoare radio din oraşul Vicenza, va candida pe lista partidului Fraţii Italiei pentru un loc în Consiliul regional din Veneto.

Realizatoarea radio, plină de tatuaje, susţine că este verişoară îndepărtată cu Vladimir Putin.

"Eu şi Vladimir Putin suntem veri îndepărtaţi. Mi-a plăcut mereu numele meu de familie, dar îmi place şi mai mult de când Vladimir a apărut pe scena politică", a declarat Adelina Putin pentru postul RAI News.

"Un strămoş al lui Vladimir Putin a fost invitat de Petru cel Mare, în secolul 18, prin intermediul comercianţilor din Veneţia, să contribuie la fondarea oraşului San Petersburg", afirmă Adelina Putin, potrivit filialei italiene a agenţiei Sputnik.

"Vladimir are personalitatea unui lider adevărat. În Italia avem nevoie de un Putin - un bărbat sau o femeie de calibrul lui. (...) Poate că Putin seamănă puţin cu un dictator, dar, în opinia mea, este un mare om politic", a declarat Adelina Putin, care are sloganul electoral "Dacă vreţi să votaţi cu Putin, acum puteţi!".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
ADELINA PUTIN,
/actualitate/adelina-putin-o-femeie-care-sustine-ca-este-ruda-cu-vladimir-putin-candideaza-in-alegerile-din-italia-14310972
14310972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.