Acuzaţii grave: PSD a sabotat modificarea Codului administrativ

Postat la 24 septembrie 2019 105 afişări

Senatorul UDMR Cseke Attila a acuzat PSD, marţi, că a sabotat modificarea Codului administrativ, deoarece nu a asigurat cvorum în şedinţele comisiilor de specialitate ale Senatului, în care trebuia dezbătut proiectul de lege de modificare a Codului administrativ.

Acuzaţii grave: PSD a sabotat modificarea Codului administrativ

„PSD a sabotat modificarea Codului administrativ. Este este inacceptabil că, după ce Guvernul a adoptat Codul Administrativ printr-o Ordonanţă de Urgenţă care desconsideră decizia democratică luată de Parlament, acum sabotează modificarea actului normativ prin faptul că nu asigură covrum necesar la şedinţa din comisia de specialitate a Senatului. Codul administrativ este crucial pentru România.

Adoptarea acestui act normativ nu trebuie întârziată. Dacă Senatul nu va dezbate proiectul de lege în această săptămână, acesta va trece, în forma propusă de Guvern, la Camera Deputaţilor – a arătat senatorul UDMR”, a transmis Cseke Atilla, într-un comunicat de presă remis Mediafax.

El a adăugat, că „UDMR va susţine, şi în Camera decizională, modificările formulate la acest act normativ, care vizează inclusiv drepturi lingvistice pentru comunitatea maghiară din România”.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
modificare,
psd,
acuzatii,
refuz,
senat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.