Acuzaţii grave făcute de miliardarul Bill Gates la adresa autorităţilor din SUA în legătură cu pandemia de COVID-19. „Această situaţie este revoltătoare”

Autor: Andra Stroe Postat la 21 septembrie 2020 3423 afişări

Acuzaţii grave făcute de miliardarul Bill Gates la adresa autorităţilor din SUA în legătură cu pandemia de COVID-19. „Această situaţie este revoltătoare”

Bill Gates este frustrat de modul în care testele de coronavirus sunt gestionate în Statele Unite. „Nici măcar acum oamenii nu obţin rezultatele în 24 de ore", a spus Bill Gates, citat de CNN. „Această situaţie este revoltătoare”, a adăugat miliardarul.

Şi când vine vorba de tehnologia din spatele testării, Gates a precizat că nu există nicio scuză pentru procesarea lentă, mai ales că are o tehnologie mai avansată decât alte state.

În ceea ce priveşte modul în care SUA s-au ocupat de pandemie în general, el spune că „am făcut o treabă foarte slabă şi puteţi vedea asta în cifre”.

Fundaţia Bill & Melinda Gates a fost foarte implicată în cursa pentru un vaccin împotriva coronavirusului. Fundaţia sprijină CureVac, o companie de biotehnologie germană care lucrează la un vaccin. CureVac a primit recent aprobarea guvernelor din Germania şi Belgia pentru a începe studiile clinice pentru unul dintre vaccinurile sale contra COVID-19.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bill gates,
refuz,
tehnologie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.