Acuzatie de spionaj: Camere video secrete, in birourile vicepresedintilor CJ Iasi

Postat la 18 mai 2011 23 afişări

Vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Victor Chirila, spune ca a descoperit in biroul sau si al celuilalt vicepresedinte al CJ, Constantin Adascalitei, membru PSD, camere de luat vederi care ar fi fost instalate fara stirea lor, adaugand ca a fost sesizata Politia in acest caz.

Victor Chirila a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca marti dupa-amiaza a descoperit o camera de luat vederi, de dimensiuni mici, instalata in perete deasupra usii din biroul sau, el afirmand ca nu avea cunostinta de faptul ca era "monitorizat si urmarit".

"Stateam la birou si am vazut o culoare mai ciudata pe perete a varului de deasupra usii. M-am dus sa vad despre ce e vorba si am descoperit o camera de luat vederi, legata la doua fire. Am discutat apoi cu celalalt vicepresedinte al CJ, Constantin Adascalitei si am descoperit ca si in biroul sau e montata o astfel de camera. La el in birou se putea observa praf de var pe jos", a afirmat Victor Chirila.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
spionaj,
camere,
vicepresedintilor CJ Iasi
/actualitate/acuzatie-de-spionaj-camere-video-secrete-in-birourile-vicepresedintilor-cj-iasi-8272707
8272707
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.