Actorul Florin Busuioc a fost externat. Are două stenturi la inimă/ Ce i-au recomandat medicii

Postat la 02 decembrie 2018 159 afişări

Actorul Florin Busuioc a fost externat în urmă cu trei zile de către medicii de la Institutul "Prof. Dr. C.C. Iliescu" din Capitală, după câteva săptămâni de spitalizare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Actorul Florin Busuioc a fost externat. Are două stenturi la inimă/ Ce i-au recomandat medicii

Aceleaşi surse arată că actorul trebuie să urmeze un tratament antiagregant, pentru prevenirea accidentelor vasculare.

Medicii au decis să-l externeze pe actorul Florin Busoioc după câteva săptămâni de spitalizare, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse medicale. Actorul a fost externat în urmă cu trei zile. În perioada în care a fost spitalizat, Florin Busuioc a fost supus unor proceduri de montare a două stenturi

 

Actorul Florin Busuioc a suferit, în data de 6 noiembrie, un infarct miocardic, după un spectacol la Craiova. A fost dus de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din oraş, unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale de montare a unui stent.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medici,
actor,
externare,
inima,
recomandare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.