Actorul Emil Hossu a murit

Postat la 25 ianuarie 2012 54 afişări

Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seară, din cauza unui stop cardiorespirator, după ce medicii SMURD chemaţi la Teatrul Nottara nu au mai putut să-l resusciteze.

Actorul Emil Hossu a decedat, miercuri seară, din cauza unui stop cardiorespirator, după ce medicii SMURD chemaţi la Teatrul Nottara nu au mai putut să-l resusciteze. Decesul a fost declarat la 19.13.

Potrivit site-ului Teatrului Nottara, Emil Hossu trebuia să joace în această seară rolul Helmuth von Sachs în piesa "Aniversarea", la sala "George Constantin" a teatrului, alături de Alexandru Repan, Catrinel Dumitrescu, Ion Grosu, Dan Bordeianu. Piesa ar fi trebuit să înceapă la ora 19.30.

Emil Hossu a fost actor la Teatrul Nottara din Bucureşti şi a jucat în numeroase filme, printre care "Toamna bobocilor", "Iarna bobocilor", "Bună seara, Irina", "Secretul lui Bacchus", "Cel mai iubit dintre pământeni" şi "Balanţa".

Emil Hossu avea 70 de ani. A fost căsătorit cu actriţa Catrinel Dumitrescu, tot de la Teatrul Nottara.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/actorul-emil-hossu-a-murit-9175966
9175966
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.