Actorul de la Holywood care sparge tiparele. Merge cu metroul şi donează milioane de dolari

Autor: Andra Stroe Postat la 26 martie 2019 426 afişări

Actorul de la Holywood care sparge tiparele. Merge cu metroul şi donează milioane de dolari

Nimeni nu poate contesta faptul că actorul Keanu Reeves este o persoană extrem de generoasă, în ciuda faptului că de multe ori acesta a încercat să nu iasă în evidenţă cu actele sale de binefacere, chiar şi atunci când a donat milioane de dolari organizaţiilor caritabile, în timp ce el duce o viaţă simplă într-o casă modestă şi călătoreşte cu metroul.

 

Povestea lui Keanu Reeves este una tristă. Pe când el avea doar trei ani, tatăl său şi-a părăsit familia. La scurt timp după, actorul a fost diagnosticat cu dislexie, fapt pentru care s-a confruntat cu numeroase probleme la şcoală.  Peste câţiva ani, prietena sa a născut un bebeluş mort, iar după câteva săptămâni a murit într-un accident, la vârsta de 29 de ani. Necazurile nu s-au oprit aici, deoarece sora lui Reeves s-a îmbolnăvit de leucemie, el cheltuind milioane de dolari pentru tratamente.

Toţi spun despre Reeves că este un om grozav, şi deseori a fost subiectul multor postări pe diverse bloguri, al unor imagini de pe Instagram, a apărut în povestirile de pe twitter şi în filmele încărcate pe Youtube. Există chiar un clip devenit viral, în care actorul, de ziua lui de naştere, a mers într-o mică cafenea şi a împărţit tortul cu toţi cei prezenţi.

Însă ce îl face cu adevărat special este numărul de donaţii pe care l-a făcut de-a lungul anilor. De la organizarea unor meciuri de hockey pentru jucătorii care suferă de afecţiuni ale coloanei, la donaţii către centrele oncologice, el a înfiinţat chiar şi o fundaţie pentru bolnavii de cancer, o altă dovadă de modestie fiind faptul că nu a acceptat ca aceasta să îi poarte numele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
caritate,
actor,
donatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.