Actorul care interpretează rolul lui John Snow în serialul "Game of Thrones" a dezvăluit soarta mult îndrăgitului personaj

Postat la 16 septembrie 2015 719 afişări

Actorul care interpretează rolul lui John Snow în serialul "Game of Thrones" a dezvăluit soarta mult îndrăgitului personaj

Într-un interviu, Kit Harington, actorul care interpretează rolul lui John Snow în serialul "Game of Thrones" a recunoscut că mai are o parte de jucat în serial, informează Business Insider.

Când a fost întrebat de cât timp se mai află sub contract cu HBO, Harington a spus "Nu pot să vorbesc despre asta. Dar să zicem că "Game of Thrones" va mai fi o parte din viaţa mea o perioadă. Cred că o să trec de 30 de ani când serialul se va termina".

Asta înseamnă că actorul în vârstă de 28 de ani va mai fi sub contract cel puţin doi ani.

Managerii postului american, care plănuiau iniţial ca serialul să aibă şapte sezoane, au avut o rundă de discuţii cu creatorii show-ului în privinţa prelungirii acestei producţii TV dincolo de al şaptelea sezon, a dezvăluit în iulie Michael Lombardo, directorului departamentului de programe de la HBO.

În acest an, "Urzeala tronurilor" a ajuns la 20 milioane de spectatori, în medie, pentru cel de-al cincilea sezon al său, care a primit 24 de nominalizări la premiile Primetime Emmy, inclusiv la categoria "cel mai bun serial - dramă".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serial,
actor,
interpretare,
rol,
dezvaluiri,
personaj,
hbo,
interviu
/actualitate/actorul-care-interpreteaza-rolul-lui-john-snow-in-serialul-game-of-thrones-a-dezvaluit-soarta-mult-indragitului-personaj-14715227
14715227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.