Actor din „Dansând cu Lupii”, arestat într-un caz de abuz sexual

Autor: Andreea Tobias Postat la 01 februarie 2023 99 afişări

Actorul Nathan Chasing Horse din „Dansând cu Lupii” a fost arestat într-un caz de abuz sexual. E bănuit că ar fi liderul unui cult, iar Poliţia a identificat cel puţin 6 victime. Locuinţa actorului, pe care se spune că o împarte cu 5 soţii, a fost deja percheziţionată.

Actor din „Dansând cu Lupii”, arestat într-un caz de abuz sexual

Poliţia din Las Vegas l-a arestat pe actor, acesta fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unor tinere. Nathan Lee Chasing His Horse, cunoscut sub numele de Nathan Chasing Horse, este suspectat că ar fi liderul unui cult cunoscut sub numele de „The Circle”.

Poliţia a identificat cel puţin 6 presupuse victime care datează de la începutul anilor 2000. Până în prezent, actorului nu i-a fost alocat niciun avocat care să poată da declaraţii.

Associated Press relatează că locuinţa sa, pe care se spune că o împarte cu 5 soţii, a fost percheziţionată marţi, în urma unei anchete de luni de zile a poliţiei, care a început după ce a primit un pont în octombrie.

Chasing Horse şi-a câştigat reputaţia de vraci în rândul triburilor indigene din SUA şi Canada. Oferea ceremonii de vindecare şi adunări spirituale, relatează BBC.

El este suspectat că s-a folosit de poziţia sa de vindecător pentru a comite abuzurile, care, potrivit documentelor poliţiei, s-ar fi petrecut în mai multe state - inclusiv Montana, Dakota de Sud şi Nevada - unde Nathan Chasing Horse a trăit timp de aproximativ un deceniu.

Unele dintre presupusele sale victime ar fi avut doar 13 ani. De asemenea, una dintre soţiile sale i-ar fi fost oferită "cadou" când fata avea 15 ani, în timp ce o alta i-a devenit soţie după ce a împlinit 16 ani.

De asemenea, este acuzat că a înregistrat agresiuni sexuale şi că a aranjat relaţii sexuale cu victimele pentru alţi bărbaţi care l-ar fi plătit.

Potrivit poliţiei, Chasing Horse a fost alungat în 2015 dintr-o rezervaţie din Montana pe fondul acuzaţiilor de trafic de persoane.

În perioada în care a fost actor, el a fost cunoscut mai ales pentru rolul tânărului membru al tribului Sioux "Smiles a Lot" din filmul lui Kevin Costner "Dansând cu lupii" din 1990, premiat cu Oscar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
arestare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.